معرفی روستای شیخ شبان
نوشته شده توسط : AAZAYE KANOON GADR

*  *  *  *  *  *

     اهالی روستای شیخ شبان كه اكثریت قریب به اتفاق آنها را سادات موسوی تشكیل می‌دهند ؛ مردمی خونگرم، مهمان‌نواز و مهربان هستند كه دارای مذهب شیعه اثنی‌عشری بوده و با توجه به این كه از سلاله امامزاده سید بهاءالدین محمد (ع) می‌باشند ؛ مؤمن، معتقد و علاقمند به حضرات اهل بیت عصمت و طهارت و خاندان مکرم وحی (ع) بوده و همانطور كه همگان می‌دانند زمانی این روستا را تحت عنوان « نجف اشرف چهارمحال » خطاب می کردند. 
     روستای شیخ شبان الفت و پیوند دیرینه ای با اسلام و روحانیت داشته و دارد که نشان این امر ؛ روحانیون بزرگوار و عالمان در حد اجتهاد این روستا در دورانهای مختلف و همچنین قریب بیش از 50 طلبه علوم دینی در حال تحصیل و تدریس در حوزه‌های علمیه ( به دلیل علاقه وافر اهالی این روستا به مسائل دینی و اعتقادی و اسلامی ) می‌باشد.
     مردم روستای شیخ شبان ؛ مردمی انقلابی و متعهد بوده و از جمله روستاهایی هستند كه افتخار می‌كنند حتی در زمان رژیم پهلوی و طاغوت ستمشاهی هم طاغوتی نبودند و همواره حامی ، پیرو و گوش به فرمان علمای عظام دین و ولایت فقیه بوده و هستند. تاریخ سیاسی و انقلابی روستای شیخ شبان ، حاكی از این است كه اولین مبارزات ضدطاغوتی در سطح منطقه و حتی شهرستان را اهالی شیخ شبان برگزار می‌كردند و در این راه حتی مورد آزار و اذیت‌های زیادی هم قرار گرفتند.

       اگر بگوییم ؛ « روستای شیخ شبان، دین خود را به انقلاب ادا كرد. »، سخن گزافی نرانده‌ایم؛ چرا كه شیخ شبان، همواره یاور انقلاب و دشمن دشمنان انقلاب و این مرز و بوم بوده و هست. زنان این روستا در مبارزات اول انقلاب و جنگ ، نان طبخ می‌كردند و به تهران و جبهه‌ها می‌فرستادند. چند صد بسیجی از جوانان غیور و دلاور این خطه شهیدپرور با لبیک به ندای خمینی کبیر (ره) در جنگ تحمیلی حضور یافتند كه بعضی گروهانهای بسیج در خط مقدم جبهه های جهاد حق علیه باطل را فقط جوانان و سادات شیخ شبانی تشكیل می‌دادند.

 

     حضور به قدری جدی و پرشور بود كه جز پسران خردسال و پدران پیر و سالخورده، تقریباً مردی در روستا نمانده بود ؛ از میان حدود 3 هزار نفر جمعیت، قریب به 500 نفر و یا بیشتر بسیجی ... ( با بیش از 1750 مورد اعزام ) ؛ كاروان، كاروان و اتوبوس، اتوبوس بسیجی و مجاهد می‌رفت و كاروان، كاروان و تابوت، تابوت ؛ شهید گلگون كفن و مجروح و زخمی خونین بال بر می‌گشت ؛ جمعیت مدفون در گلستان شهداء روز به روز بیشتر می‌شد و مادران داغدیده هم تمسكشان به زینب و آل فاطمه (س) زیادتر و مستحكمتر.  79 شهید و لاله پرپر از بهترین جوانان مؤمن و خداجوی آن روزگار ... ، جوانان وداع شهادت با خانواده می‌كردند و خانواده‌ ها هم به عشق اسلام و حسین شهید (ع)، فرزند عزیزشان را بدرقه می‌كردند تا استقبال از شهادت كند. او را از زیر قرآن می‌گذراندند تا قرآن مجید مواظبش باشد كه شیطان رجیم ، او را از پا گذاشتن در مسیر افتخار شهادت و همنشینی با علی‌اكبر امام حسین (ع) به در نكند و از طرفی خود را مهیای استقبال از تابوتی كه در آن رعنا جوانشان، تكه‌تكه آرمیده و به حلقه مقربان حریم حضرت دوست ( جل‌وعلا ) پیوند خورده باشد.

     اینها اغراق و دروغ نیست؛ حكایت « الكریم اذا وعد وفی » است كه مردم شیخ شبان با اخلاص و صداقت وعده دادند: « تا خون در رگ ماست ؛ خمینی رهبر ماست. » و قرآن كریم هم می‌فرماید: « ... من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه ... » و هیچ شكی ( العیاذ بالله ) نتوان كرد كه : « صدق الله العلی العظیم و صدق رسوله ‌الأمین ».

*  *  *  *  *  *

* وضعیت امکانات موجود : 
     به لطف الهی و به سبب عنایت ویژه‌ زائرین و ارادتمندان این بزرگوار؛ امكانات و تسهیلات تفریحی، گردشگری، اسکان، جاده آسفالته، پاركینگ، زائرسرا، پارک بازی کودکان، سکوهای نشیمن و ... آستان مقدس حضرت امامزاده سید بهاء الدین محمد (ع) نیز در حال حاضر، از وضعیت نسبتاً مطلوبتری نسبت به چند سال قبل برای پذیرایی از زائران و گردشگران برخوردار است، لکن تا رسیدن به حد شایسته و مورد نیاز فاصله زیاد و نیازمند همت و یاری بیشتری است.  

*  *  *  *  *  *

و من اله التوفیق
سید احمد احمدی شیخ شبانی






:: برچسب‌ها: شیخ شبان , کانون قدر ,
:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 119
|
تعداد امتیازدهندگان : 30
|
مجموع امتیاز : 30
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: